Nicolae Cristescu: Incepe o perioada extrem de grea pentru Rapid

Nicolae Cristescu (foto, in stanga) a sustinut, marti, prima conferinta de presa din postura de patron al echipei Rapid, acesta fiind insotit la intalnirea cu reprezentantii mass media de simbolul giulestenilor din ultimii ani, Daniel Pancu, si de unul dintre liderii suporterilor feroviari.

Nicolae Cristescu a vorbit cu jurnalistii despre planurile de viitor ale Rapidului, strategia care va fi folosita, dar si despre meciul de baraj pentru ramanerea in Liga I. “Rapid este un brand, pana si rivalii de la Steaua si Dinamo regretau retrogradarea in liga secunda. Va incepe o perioada extraordinar de grea. Nu am mai dormit de cateva zile din cauza stresului, am ajuns in pragul balamucului dupa negocierile cu Copos.

Avem cateva zile sa pregatim un meci capital pentru ramanerea in prima divizie. Desi nu stiu de ce este nevoie de asta. Rapid si-a castigat pe teren dreptul de a juca in prima liga. Nu stiu de ce sa luptam noi cu o echipa care a retrogradat. Lotul este deja stabilit, avem si cativa jucatori noi. Pancu este sufletul lotului, contam mult pe valoarea lui. Scopul nostru este sa alcatuim staff-ul tehnic si conducerea numai din rapidisti” a declarat Nicolae Cristescu.

“Sunt fericit sa fac parte din acest proiect de viitor. Sper sa ajut echipa, asa cum am facut-o si pana acum. Toti rapidistii asteptau sa plecam la un nou drum. Este o tranzactie pe ideea “sa vezi si sa nu crezi”. Trebuie sa-i multumim domnului Copos pentru anii de glorie ai Rapidului, si mai putin pentru ultimii doi-trei ani” a declarat Daniel Pancu, prezent si el la intalnirea de astazi cu ziaristii.

Sursa foto: sport365.ro