NICOLAE DICA a ajutat un TITULAR sa castige mai multi BANI, iar pe un altul il da AFARA!

Nicolae Dica si-a intrat perfect in rolul de antrenor al formatiei finantate de latifundiarul Gigi Becali. Proaspatul tehnician al ros-albastrilor se implica din ce in ce mai mult in viata noii sale echipe. Astfel, Dicanho a intervenit pe langa Becali in favoarea unuia dintre titulari, iar pe un altul l-a pus pe lista de transferuri.

Nicolae Dica a intervenit in tratativele dintre Becali si Nita. L-a ajutat pe portarul sau sa obtina o crestere importanta de salariu, informeaza Gazeta Sporturilor. Dica vrea neaparat sa-l aiba pe Nita in forma maxima la startul in preliminariile Champions League. S-a asigurat ca are toate conditiile pentru a se putea gandi doar la fotbal in perioada urmatoare. Nita isi incheia contractul cu Steaua vara viitoare. Pentru a accepta prelungirea, portarul ii solicitase lui Becali o crestere salariala de 2000 de euro pe luna, conditie pe care patronul n-o aprobase.

Cand a aflat, Dica a intervenit personal. L-a sunat pe Becali si i-a explicat cat de important e Nita pentru el, scrie Gazeta Sporturilor. Becali a reactionat imediat. I-a transmis lui Argaseala sa-i propuna o crestere de 4000 pe luna si un acord pana in 2021. Nita ar urma sa ia chiar mai mult. Va lua cu 1000 de euro pe luna in plus in fiecare luna dupa fiecare an de contract!

In alta ordine de idei, Nicolae Dica a renuntat la Gabi Tamas si Sulley Muniru, iar acum noul antrenor al “ros-albastrilor” i-a cerut lui Gigi Becali sa scape si de mijlocasul ofensiv brazilian William De Amorim.

Conform Sport.ro, Dica vrea sa schimbe sistemul de joc, iar in pe pozitiile pe care ar putea juca De Amorim ii doreste pe Filipe Teixeira si Constantin Budescu. Becali nu s-ar opune plecarii acestuia, dupa ce De Amorim a dezamagit in acest sezon, cu doar doua goluri reusite. William de Amorim a ajuns la FCSB in vara anului trecut de la Astra Giurgiu, in schimbul a 700.000 de euro.

Sursa foto: sport