Nicolae Dică a găsit vinovatul pentru valul de accidentări care a lovit FCSB

Nicolae Dică, antrenorul FCSB, a descoperit cine este responsabil pentru accidentările dese ale jucătorilor din lotul roș-albaștrilor. Tehnicianul l-a apărat pe preparatorul fizic Marian Lupu și a anunțat că el este cel ce trebuie arătat cu degetul.

În opinia lui Dică, preparatorul fizic lucrează ceea ce vrea antrenorul și, prin urmare, antrenorul este cel responsabil pentru accidentări.

“În ultima luna am stat foarte mult de vorba cu staff-ul, am analizat, că să vedem ce trebuie să facem de acum înainte. Am găsit o cauză, așa că sper că de la anul să nu mai avem parte de aceste accidentări. Bine, aici vorbim de rupturi, dar au fost unele accidentări care nu au putut fi evitate. Și aici mă refer la cazul lui Planic, la Budi, care are la genunchi o problema mai veche și care a recidivat la un antrenament când a vrut să dea o pasă cu exteriorul.

Dacă cineva se face vinovat pentru toate aceste accidentări, atunci eu sunt acela! Nu dau vină pe preparator, pentru că el face ce dau eu la antrenament. Problemele sunt din cauza mea”, a spus Dică la Digi Sport.

Mai mulți jucători ai celor de la FCSB au acuzat în ultimele luni probleme musculare, unii, așa cum este cazul lui Romario Benzar, lipsind perioade îndelungate. De vină pentru aceste accidentări ar fi preparatorul fizic, care i-ar “încarcă” prea mult pe fotbaliști.

Sursă foto: gsp