Nicolae Dică are niște condiții pentru a continua pe banca tehnică a FCSB

Nicolae Dică a vorbit despre oferta pe care Gigi Becali a anunțat că i-o va face pentru a continua la FCSB. Antrenorul a afirmat că îi va pune câteva condiții lui Becali, în cazul în care acesta îl va mai vrea încă un an.

Antrenorul pare sătul ca latifundiarul să decidă absolut tot la echipa și vrea mâna liberă pentru a impune un climat de disciplină în vestiar. “Dacă voi rămâne la Steaua, am anumite lucruri pe care doresc să le discut cu domnul Becali înainte să semnez noul contract”, a spus Dică la conferință de presă de după meciul cu Astra.

Citește și: PLAY-OFF LIGA I. CFR CLUJ ESTE NOUA CAMPIOANĂ! REACȚIE SPUMOASĂ: ” BECALI E O VACĂ!”

Nicolae Dică este convins că nu-l poate determina pe Becali să renunțe la obiceiul de a impune anumiți jucători, dar vrea că măcar în privința disciplinei din vestiar să aibă autoritate deplină.

De altfel, toți cei de la FCSB, de la patron până la antrenor, consideră că au pierdut titlul din cauza că l-au păstrat în lot pe Denis Alibec. Nicolae Dică a vrut să renunțe la el încă din iarnă, dar Gigi Becali s-a opus vehement, în speranța că-l va vinde pe bani grei. În cele din urmă, FCSB a pierdut titlul, Alibec nu a dat randament, iar acum este scos din lot și pus pe lista de transferuri.

Citește și: DICĂ NU-ȘI CUNOAȘTE DEOCAMDATĂ VIITORUL, ÎNSĂ UN ANTRENOR A BĂTUT DEJA LA UȘA LUI GIGI BECALI

Sursă foto: sport