Nicolae Dică despre relația cu Gigi Becali și jucătorii doriți de FCSB în această iarnă

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, intenționează să achiziționeze câțiva jucători în perioada de transferuri din iarnă. Pentru că echipa merge foarte bine, pe lista afaceristului sunt numai tineri de perspectivă.

Gigi Becali intenționează să-i transfere pentru că apoi să îi împrumute la echipe mai slabe pentru a juca. Informația a fost confirmată de antrenorul Nicolae Dică, informează Digi Sport. “Daca o să aducem jucători, în iarnă, o să aducem jucători tineri. Nu vom aduce foarte mulți. Vor fi din campionatul intern”, a spus Dică la DigiSport.

FCSB vrea câțiva jucători de perspectivă

Sebastian Mailat poate fi primul transfer, mijlocașul de 19 ani fiind liber de contract după ce rezilierea înțelegerii cu Poli Timișoara. Gigi Becali are pe lista și câteva ținte mai greu de atins. Olimpiu Morutan, jucător pe care Botoșaniul solicită un milion de euro, sau Alexandru Cicaldau, noul puști lansat de Hagi la Viitorul.

Adam Nemec, atacantul lui Dinamo, este singurul jucător experimentat urmărit de FCSB.  Internaționalul slovac va fi achiziționat numai dacă Denis Alibec va fi vândut în luna ianuarie.

Dicanio despre colaborarea cu Gigi Becali

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a făcut o serie de dezvăluiri despre colaborarea cu finanțatorul Gigi Becali. Tehnicianul susține că Becali nu i-a impus niciodată un jucător titular. Dar recunoaște că au fost ocazii când i-a sugerat să joace cu un fotbalist sau altul.

“Eu vorbesc cu dansul imediat cum se termină un meci și planificăm următoarea partida. Îi spun ceea ce gândesc, dar după mai am 3-4 zile până la meci. Un fotbalist poate nu e bun la antrenament. Nu mi s-a impus să bag un fotbalist. Sunt momente când îmi zice: Nu ar fi mai bine cu…? Nu fac cum spune”, a dezvăluit Dică la DigiSport.

Insa, declarația antrenorului de la FCSB este contrazisă deseori de realitate. Așa cum a fost cazul lui Alibec în partida cu Hapoel.

Sursa foto: sport