Nicolae Dragu, primarul de Calarasi, i-a facut javre pe cativa localnici

“Javre, derbedei, golani si nemernici”. Asa sunt caracterizati cetatenii Calarasului de primarul pe care l-au ales, Nicolae Dragu. Edilul-sef spune ca s-a inspirat din sloganurile scandate de politisti, in fata Palatului Cotroceni.

Primarul orasului Calarasi, Nicolae Dragu, s-a suparat pentru ca a fost huiduit la un spectacol dedicat implinirii a 415 ani de la prima atestare documentara a localitatii. Enervat, edilul-sef a dat frau liber injuriilor.

“La revedere, javrelor! N-o sa mai aveti primar niciodata in viata voastra! Ati fost in mizerie! Asta-i multumirea voastra? Nu va este rusine? Nemernicilor! Voi nu reprezentati Calarasul! O haita de derbedei si golani! La revedere!”, a spus Nicolae Dragu, primarul orasului Calarasi.

Nici dupa ce s-a mai racorit, primarul nu considera ca a avut un discurs iesit din comun. “Un grup de tineri cam in stare de ebrietate, chiar si drogati, pregatiti de fortele astea democrate din opozitie, vreo 30-40 de insi au huiduit primarul municipiului. Mare lucru nu le-am zis: cum l-au etichetat politistii pe presedinte”, a declarat prin telefon Nicolae Dragu.

Primarul Nicolae Dragu este la al doilea mandat consecutiv. A mai fost primarul Calarasiului, in perioada 1996-2000. Traseul lui politic este cat se poate de complicat. UNPR-istul de azi a mai trecut, de-a lungul timpului, pe la PSM, PUNR, PNT-CD, AP si PNL.

Sursa foto: Adevarul