Nicolae Guta avea cravata de aur! A vandut-o de teama hotilor. FOTO

Nicolae Guta este un mare iubitor de aur. Manelistul are acasa, intr-un seif bine securizat, cateva kilograme din pretiosul metal. Ghiulurile sunt majoritare, acestea reprezentand o mare slabiciune pentru Guta.

Sa te mentii ca “rege” al manelelor nu e deloc usor. Trebuie sa canti bine, sa faci show, dar mai ales sa le arati rivalilor ca esti avut. Asa ca, Nicolae Guta incearca sa se descurce in toate cele. Are in continuare multi fani si nu se poate plange deloc de lipsa avutiilor.

Are casa mare, bani “fara numar”, asa cum le place manelistilor sa se exprime cam in toate melodiile lor, si mult aur. Ghiulurile sunt, de departe, favoritele lui Guta, pe care la petrecerile cu prietenii, le poarta din belsug, desi il incomodeaza!

La loc de cinste printre bijuteriile solistului se aflau o coroana de aur, dar si o cravata din acelasi metal, de aproape un kilogram, pe care Guta spune insa ca a vandut-o de frica hotilor.

In 2011, vila din Bucuresti a manelistului a fost sparta, dar hotii nu au furat decat cateva haine, pentru ca bijuteriile erau tinute la loc sigur.