Nicolae Guta, diagnosticat cu cancer

Manelistul Nicolae Guta ar fi fost diagnosticat cu cancer. Dezvaluirea a fost facuta de Daniela Roba, fosta amanta a lui Nicolae Guta, in studioul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

Fosta amanta a lui Nicolae Guta sustine ca acesta sufera de cancer in gat si ca s-ar fi operat deja in Austria. Mai mult, ea a mai spus ca Guta este convins ca boala va avansa, mai ales ca recent si-a pierdut un frate care suferea de aceeasi boala necrutatoare.

In emisiunea Acces Direct s-au aflat atat Daniela Roba, cat si Ada, ambele fiind foste amante ale lui Guta. Daniela a mai povestit ca Nicolae Guta i-ar fi spus ca sufera de cancer la inceputul lunii februarie si a adaugat ca manelistul umbla mereu cu plasa cu medicamente dupa el.

“A fost in Austria la operatie la gat. Mie, Guta mi-a spus ca are un cancer care i-a luat nastere in gat. Mi-a spus pe 2 februarie. Mi-a spus ca are un cancer si ca este sigur ca i se va dezvolta. Umbla cu plasa de medicamente dupa el”, a spus Dana.

Fratele lui Nicolae Guta, Samir Lingurar, a murit in urma cu aproape un an de cancer. El avea 43 de ani si fusese internat de urgenta, anul trecut, chiar inainte de Craciun, iar in cateva zile starea sa s-a agravat, fiind tinut in viata doar de aparate. Samir s-a nascut in Petrosani si avea mai multe afaceri in zona, in special cu fier vechi.