Nicolae GUTA, din nou tata! Madalina, alias Beyonce de Romania, este insarcinata

Nicolae GUTA va deveni tata pentru a zecea oara. Pare incredibil, insa se pare ca in acest caz zicala “ce-i prea mult, strica” nu-si are locul. Madalina, iubita lui GUTA in varsta de 21 de ani, cunoscuta publicului dreptBeyonce de Romania, este insarcinata in trei luni.

Iubita lui GUTA a vorbit, in emisiunea “La Maruta” de la Pro TV, despre povestea de dragoste cu celebrul manelist si despre sarcina ei. Desi Madalina este cu 24 de ani mai tanara decat Nicolae GUTA, varsta nu pare un impediment pentru ca cei doi sa-si traiasca viata la maxim. Nicolae Guta are 9 copii cu patru partenere diferite.

“Suntem impreuna de sase luni. Ne-am intalnit la un restaurant si apoi ne-am conversat pe Facebook. Eram fana lui. Nu conteaza diferenta de varsta dintre noi. A fost dragoste la prima vedere. Daca nu-l iubeam, nu-i faceam un copil. Ii cunosc toti copiii. Relatia dintre mine si el merge foarte bine”, i-a povestit Beyonce de Romania lui Catalin Maruta.

Citeste si: Nicolae Guta, suspect de cancer. Ce spun apropiatii

Intrebata ce anume a cucerit-o la Nicolae Guta, blonda a spus: “E un om simplu, modest – cu asta m-a cucerit. Nu se da mare”.

“Pe noi nu ne tin niste acte. Poate pe viitor se va pune si problema casatoriei. Poate mai fac un copil, doi, trei. Stam impreuna, iar de cand sunt insarcinata mai mult gateste el”, a mai declarat Beyonce de Romania.

“El s-a bucurat cand a aflat ca va deveni iar tata… M-am schimbat mult de cand sunt insarcinata. Parca am pentru ce sa lupt”, a afirmat blonda.

Madalina a dezvaluit cum il alinta pe Nicolae Guta, dar si ce nume ii va pune viitorului bebelus, al carui sex deocamdata nu-l cunoaste.

“Pe Guta il alint iubi sau puiu, iar imi spune mie puica… Pe viitorul bebelus o sa-l cheme fie Ayan, fie Anais”. “Ma vad alaturi de Guta toata viata, dar nu se stie niciodata. Depinde si de mine si de el”, a incheiat iubita lui Nicolae Guta.