SOCANT! Nicolae GUTA, fortat sa cante dezbracat la o nunta. VIDEO

Presa de scandal a scos la iveala imagini de-a dreptul socante cu Nicolae Guta. Manelistul a fost lasat in pielea goala si fortat sa cante asa la o petrecere din strainatate, potrivit inregistrarilor prezentate in emisiunea Acces Direct de la Antena 1.

Potrivit sursei citate, nuntasii l-au tratat pe Nicolae Guta ca pe un caine si l-au obligat sa cante in pielea goala, totul de dragul spectacolului. Guta nu a avut incotro si s-a conformat.

In inregistrarea cu Nicolae Guta se poate vedea cum participantii la petrecere l-au urcat pe manelist pe o masa si i-au cerut sa faca spectacol. Nimic anormal pana aici, insa lucrurile au capatat o alta turnura in momentul in care nuntasii l-au dezbracat pe Guta, i-au improvizat din tricou un batic de pus pe cap si l-au fortat sa cante.

Nicolae Guta a recunoscut ca in cariera sa a avut parte de momente grele, precizand cu tristete in glas ca “la un pahar de bautura, omul o ia razna”.

Afla aici surpriza din viata lui Nicolae Guta

“Un artist este artist si nu are niciodata voie sa fie suparat, nervos. Trebuie sa fie supus, cel putin in bransa naostra. Niciodata nu mi-am permis sa vorbesc despre aceste lucruri, secretele din culisele lumii manelelor. E foarte greu pentru mine pentru ca ai de-a face cu omul fata in fata. La un pahar de bautura, omul devine dezinvolt sau rautacios, in general o iau razna. Orice meserie implica riscuri, iar n momentul in care pleci la o nunta trebuie sa te astepti la orice”, a explicat Nicolae Guta, vizibil trist, la vederea imaginilor.