NICOLAE IOTCU a fost suspendat din functia de presedinte al CJ Arad

Institutia Prefectului – Judetul Arad a emis vineri ordinul prin care NICOLAE PETRI IOTCU a fost suspendat din functia de presedinte al Consiliului Judetean Arad, ca urmare a arestarii preventive a acestuia pentru 30 de zile, pentru trafic de influenta.

‘La Institutia Prefectului — Judetul Arad a fost inregistrata astazi comunicarea Tribunalului Timis privind instituirea masurii arestului preventiv fata de Nicolae Petru Iotcu, presedintele Consiliului Judetean Arad. Drept urmare, in baza prevederilor art. 71 alin. (1) si art. 108 alin. (2) din Legea 215/2001, prefectul Judetului Arad a emis un Ordin privind constatarea suspendarii mandatului de presedinte al Consiliului Judetean Arad, al domnului Nicolae Petru Iotcu. Conform prevederilor art. 71 alin. (3) din Legea 215/2001, suspendarea din functie dureaza pana la incetarea starii de arest preventiv’, se arata intr-un comunicat de presa remis vineri, de Institutia Prefectului — Judet Arad.

CITESTE SI: Curtea de Apel a respins contestatia lui NICOLAE IOTCU privind ARESTAREA PREVENTIVA 

Tribunalul Timis a decis in data de 25 iulie arestarea preventiva a presedintelui Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu, pentru 30 de zile, acesta fiind acuzat de trafic de influenta, iar in cursul zilei de marti 28 iulie a.c., Curtea de Apel Timisoara a respins contestatia presedintelui Consiliului Judetean Arad, Nicolae Petru Iotcu, acesta urmand sa ramana pe mai departe in arest.

CITESTE SI: Presedintele CJ Arad, NICOLAE IOTCU, ARESTAT PREVENTIV dupa ce a fost prins in FLAGRANT luand MITA

 Sursa foto realitatea