NICOLAE MANEA, ANUNT IMPORTANT pentru fanii RAPIDULUI!

NICOLAE MANEA a anuntat , marti, ca ACTIUNILE detinute de Adrian Zamfir vor fi CEDATE unui grup de patru SUPORTERI, fara absolut niciun fel de pretentie financiara.

“Domnul Zamfir a renuntat la toate functiile si vrea sa cedeze gratuit actiunile catre un grup de suporteri. Avocatii celor doua parti s-au intalnit si urmeaza sa se finalizeze actele. Iar din momentul ala oricine e dispus poate sa ajute Rapidul. Sunt vreo patru suporteri care vor sa preia actiunile, iar la randul lor le vor ceda mai departe catre cine vrea sa investeasca”, a afirmat Manea.

Citeste si: ADRIAN ZAMFIR si-a dat demisia de la RAPID

Adrian Zamfir, actionarul majoritar al FC Rapid, a demisionat pe 19 mai din functia de administrator special si din cea de presedinte al Consiliului de Administratie al clubului, la solicitarea conducerii tehnice si a jucatorilor.

Demisia lui Zamfir a venit la doar dupa zile dupa decizia Comisiei de Apel a Sistemului National de licentiere din cadrul Federatiei Romane de Fotbal care a respins dosarul FC Rapid privind acordarea licentei pentru editia 2014-2015 a Ligii I.Adrian Zamfir, care a preluat gratis gruparea FC Rapid la 8 iulie 2013 de la George Copos, a avut in ultimele sase luni mai multe tentative de a ceda pachetul de actiuni al clubului giulestean, insa toate au esuat.

Citeste si: Lovitura dura pentru FC RAPID: Giulestenii nu au primit LICENTA nici la Comisia de Apel

Rapid Bucuresti, care activeaza in prezent in Liga a II-a, se afla in procedura de insolventa din 7 decembrie 2012. Planul de reorganizare al clubului, care se intinde pe o durata de trei ani, a fost confirmat de Tribunalul Bucuresti. Urmatorul termen in dosarul de insolventa este 26 septembrie.

Sursa foto: ziuanews.ro