NICOLAE MARASESCU A MURIT! FOSTUL MEMBRU COSR a suferit un INFARCT

Fostul mare antrenor de atletism NICOLAE MARASESCU a incetat din viata in urma unui STOP CARDIAC suferit in timp ce se afla internat la spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti.

NICOLAE MARASESCU avea o stare de sanatate serios alterata dupa ce suferise o interventie chirurgicala la genunchi, in mai 2015, informeaza cotidianul Gazeta Sporturilor.

NICOLAE MARASESCU s-a nascut pe data de 12 noiembrie 1937, la Bucuresti. A practicat atletismul de performanta, fiind legitimat la Steaua intre 1962-1966. El are in palmares si un titlu national la stafeta de 4 ori 100 metri, in 1965.

Palmaresul lui NICOLAE MARASESCU este insa unul important in postura de antrenor. Acesta le-a pregatit pe Natalia Andrei, Fita Lovin, Doina Melinte, Cristieana Cojocaru, dar si pe Sorin Matei si Petru Dragoescu.

NICOLAE MARASESCU a fost timp de 43 de ani antrenor, iar sportivii sai au bifat 27 de medalii la marile competitii internationale, de-a lungul timpului. Ca oficial, NICOLAE MARASESCU a fost si secretar de stat in Ministerul Tineretului si Sportului, fiind si fost membru COSR.

Sursa foto: sport