NICOLAE MISCHIE va fi ELIBERAT conditionat

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, NICOLAE MISCHIE, va fi pus in LIBERTATE, dupa ce Tribunalul Gorj a admis, vineri, cererea de ELIBERARE conditionata a acestuia.

“Admite cererea de LIBERARE conditionata formulata de condamnatul MISCHIE NICOLAE. Dispune liberarea conditionata a condamnatului MISCHIE NICOLAE aflat in executarea pedepsei de patru ani inchisoare. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica azi, 16 mai 2014, la Tribunalul Gorj”, se arata in decizia Tribunalului Gorj.

NICOLAE MISCHIE a fost arestat in luna martie a anului 2013, el fiind introdus in Penitenciarul Targu-Jiu.

Citeste si: Nicolae Mischie, fost sef al CJ Gorj, condamnat la 4 ani cu executare

Fost presedinte al Consiliului Judetean Gorj, NICOLAE MISCHIE a fost condamnat de catre magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie la patru ani de inchisoare cu executare, fiind acuzat de comiterea infractiunilor de trafic de influenta si luare de mita.

In perioada 1999-2002, omul de afaceri Clement Mocanu a efectuat lucrari de constructii si de renovari in valoare de 450.000 de lei la trei cladiri care ii apartineau lui NICOLAE MISCHIE.

Citeste si: ADRIAN NASTASE ramane cu 4 ani de inchisoare, instanta a respins sporul de pedeapsa

Oamenii legii sustin ca fostul presedinte al CJ Gorj a intervenit la conducerea Directiei Generale a Finantelor Publice Gorj, pentru ca omul de afaceri sa beneficieze de esalonarea datoriilor catre stat si ridicarea unui sechestru pus pe o hala de constructii.

De asemenea, Mischie ar fi intervenit si la conducerea Companiei Nationale a Lignitului Oltenia, pentru incheierea a 56 de contracte de executie.

Sursa foto: epochtimes-romania.com