NICOLAE PAUN a inceput sa “CIRIPEASCA”: Fondurile alocate de Guvern rromilor directionate in campania lui PONTA si VOICU

Potrivit unor surse citate de postul Realitatea TV, deputatul NICOLAE PAUN a sustinut, intr-o declaratie data in fata procurorilor DNA, ca o parte din fondurile alocate de Guvern pentru Partida Romilor ar fi directionati catre doua judete – Gorj si Constanta.

Acest lucru se intampla in anul 2012 cand in judetele respective candidau VICTOR PONTA (la Gorj) si MADALIN VOICU (la Constanta). Totusi, NICOLAE PAUN nu a precizat daca i-a fost cerut acest lucru sau daca asa a considerat el ca ar putea castiga simpatia celor doi candidati.

Aceste informatii apar in contextul in care astazi la ICCJ a avut loc contestatia lui NICOLAE PAUN privind ARESTUL PREVENTIV, masura judiciara aplicata politicianului inculpat pentru FRAUDA cu FONDURI EUROPENE si alte FAPTE de CORUPTIE.

NICOLAE PAUN a fost arestat la finalul lunii februarie, insa deputatul a contestat decizia instantei supreme, iar acum asteapta un raspuns din partea magistratilor ICCJ.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea