NICOLAE ROBU, despre Legea Defaimarii: PSD are naravul de a pune pumnul in gura cetatenilor

Legea defaimarii propusa de LIVIU DRAGNEA este un atentat la libera exprimare, a sustinut primarul Timisoarei, NICOLAE ROBU, pentru B1 TV. Acesta a mai precizat ca este un politician foarte des atacat, dar nu-si face griji in privinta imaginii sale deoarece timisorenii vad rezultatele muncii sale.

”Nimeni in tara asta nu este mai defaimat decat sunt eu. De la profesor universitar cu cariera, care a mers la varf, ales si reales in toate functiile cele mai inalte, sunt prezentat de catre tot felul de indivizi, tot felul de personaje, ca fiind un om neserios, care se ocupa numai de prostii. Cu toate acestea, consider ca o astfel de lege este neavenita, sunt impotriva adoptarii ei si sunt de acord cu acuzele aduse initiatorilor. Nu cred ca in spatele initiativei sunt ganduri de bine. Eu cred ca o astfel de lege este, intr-adevar, un atentat la libera exprimare.

Eu consider ca, oricat as fi defaimat, rezultatele activitatii mele de primar se vad si cetatenii pun in balanta ce se spune despre mine si ce vad ei. Ca rezultat al muncii mele, Timisoara a luat pentru a treia oara de cand sunt primar titlul de Cel mai bun oras pentru afaceri din Romania, dupa reputata revista Forbes. 

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA revine cu cateva precizari despre controversata lege a DEFAIMARII SOCIALE

Prin urmare, poate sa spuna despre mine oricine ce doreste, tot felul de prostii care nu au nicio legatura cu mine, cu papagali, cu zebre cu Dumnezeu mai stie ce alte vietati si ciori si asa mai departe. Eu imi vad de treaba si, daca la un moment dat voi considera ca cineva intrece limitele, ca orice cetatean al Romaniei – si nu trebuie sa am privilegii ca politician -, pot sa fac apel la legile existente la ora actuala. Acesta este punctul meu de vedere”, a sustinut primarul Timisoarei.

Acesta a mai afirmat ca a fost amendat in trecut de catre un Consiliu controlat de PSD si ca acest partid are naravul de a pune pumnul in gura cetatenilor si, mai ales, adversarilor politici. 
”Cenzura este total inacceptabila. Eu am luat amenda pentru o postare pe Facebook, intr-un mod total nejustificat. Am facut o ironie la adresa unor cetateni spun romi, ca altfel iar sunt amendat, dar nu pentru etnia lor, ci pentru faptul ca epateaza cu dinti de aur, cu cocosei si alte prostii, cu masini de nu stiu care si nu-si platesc taxele si impozitele. 

CITESTE SI: DRAGNEA, DESPRE LEGEA DEFAIMARII: NU EXISTA NICIO PREVEDERE CARE SA ATENTEZE LA LIBERTATEA PRESEI

A fost o ironie la adresa unor indivizi pentru fapte concrete si nicidecum o afirmatie cu conotatie rasista. Pe Facebook a fost facuta. Exista si postari care expliciteaza punctul meu de vedere si, cu toate acestea, am fost amendat de un Consiliu al Discriminarii controlat de PSD. A fost foarte limpede. Tine de naravul acestui partid sa puna pumnul in gura cetatenilor, mai ales adversarilor, si nu cred ca este intamplatoare graba de acum. Pai Romania nu are alte prioritati?”, a mai sustinut NICOLAE ROBU.

Sursa foto: telenova