NICOLAE ROBU, PNL: FUZIUNEA PNL-PDL REPREZINTA UN PAS ISTORIC IN POLITICA ROMANEASCA

Vicepresedintele liberal NICOLAE ROBU considera ca prin recenta FUZIUNE a principalelor partide de dreapta, PNL si PDL, s-a facut un PAS ISTORIC  in POLITICA ROMANEASCA si sustine ca noul PNL va raspunde nevoilor si asteptarilor romanilor. 

“Consider ca s-a facut un PAS ISTORIC in POLITICA ROMANEASCA. Principalele doua partide de dreapta – PNL si PDL – au FUZIONAT, formand cea mai puternica forta politica a tarii”, a afirmat duminica NICOLAE ROBU, conform unui comunicat de presa transmis AGERPRES.

CITESTE SI: IOAN BALAN: Vom avea intalniri judetene de armonizare, iar accentul va fi pus pe ACL 

NICOLAE ROBU a dat asigurari ca noul PNL va duce mai departe linia politica de dreapta pe care s-au manifestat pana acum cele doua partide: PNL, de 139 de ani – “o istorie presarata cu realizari grandioase, incontestabile” – si PDL, din 2007 incoace.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: Declaratiile celor din PSD reflecta NERVOZITATEA si DISPERAREA acestora 

“Noul Partid National Liberal isi propune – si fara indoiala ca va si reusi – sa raspunda nevoilor si asteptarilor acelor romani care isi doresc o Romanie in care ei sa poata sa-si asigure un trai decent, o viata frumoasa, prin ei insisi, prin munca, prin mintea, prin talentele, prin abilitatile lor, intr-un climat sanatos dat de statul de drept, in cinste si corectitudine, respect de semeni si respect de sine. O Romanie prospera, o Romanie performanta”, a subliniat liderul liberalilor timiseni.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro