Nicolae Sarcina va fi noul patron al echipei Rapid Bucuresti

Clubul Rapid Bucuresti este la doar un pas de inca o schimbare a patronilor. Nicolae Cristescu si Adrian Zamfir nu au reusit sa redreseze situatia financiara a giulestenilor, iar echipa va fi preluata cel mai probabil de omul de afaceri Nicolae Sarcina.

Nicolae Sarcina, un om de afaceri din zona Gorjului, negociaza preluarea Rapidului, fiind sustinut in aceasta tentativa de fostul presedinte al LPF, Dumitru Dragomir. Omul de afaceri detine un lant de magazine in Oltenia si, potrivit DigiSport, are o avere de 55 de milioane de euro. “E unul care are peste 300 de magazine, are peste 20.000 de muncitori angajati. E din Gorj, nu e rapidist, dar e un om de business mare de tot”, l-a descris Dumitru Dragomir pe Nicolae Sarcina.

Omul de afaceri a fost acuzat in trecut de anumite ilegalitati in sectorul economic, dar s-a dovedit a fi nevinovat. “De numele meu nu poate fi legata nicio afacere necurata. N-ati auzit de mine pentru ca nu fac afaceri ilegale. Eu respect legea”, spunea Sarcina in urma cu cativa ani.

In cazul in care negocierile cu omul de afaceri Nicolae Sarcina vor esua, Rapid mai trateaza si cu reprezentantii unui fond de investitii.

Sursa foto: DigiSport