NICOLAESCU: Niciun liberal nu e initiator al modificarii LEGII VANATORII

Liderul deputatilor PNL, EUGEN NICOLAESCU, a precizat marti ca niciun liberal nu este initiator al LEGII VANATORII, aratand ca, la nivelul formatiunii politice, se va constitui un GRUP DE LUCRU pentru a discuta modificarile care trebuie aduse actului normativ in ianuarie.

“Am constatat ca, in ciuda a ceea ce s-a spus necuvenit si neelegant si fara sa se tina cont de adevar ca niciun parlamentar PNL NU ESTE INITIATOR al acestei legi, consideram ca problema este grava, ca trebuie rezolvata si vom face acest lucru in perioada urmatoare. Vom constitui un grup de lucru care sa discute cu toate componentele societatii, cu alte grupuri parlamentare, astfel incat in ianuarie sa putem sa avem UN PROIECT CARE SA MODIFICE ACEASTA LEGE, astfel incat actuala lege sa nu se mai intample si sa putem sa corectam, sa intram intr-o normalitate”, a declarat Nicolaescu.

CITESTE SI: CIOBANII PROTESTEAZA LA PARLAMENT. OIERII AU RUPT CORDONUL DE JANDARMI SI AU INTRAT IN CURTEA PARLAMENTULUI. UPDATE

El a spus ca exista o propunere de modificare a acestei legi, care se analizeaza in PNL, iar in Comisia de agricultura se discuta pe un proiect care exista deja in Parlament dar care nu rezolva integral problema din Legea vanatorii.

in cursul zilei de marti, cateva sute de oieri au protestat in fata Palatului Parlamentului impotriva legii care reduce numarul de caini pe care crescatorii de animale il pot folosi pentru protejarea stanii si care interzice infiintarea, intretinerea sau recoltarea culturilor agricole fara asigurarea protectiei faunei de interes cinegetic.

Sursa foto: realitatea