Nicolas Cage a tocat aproape toți banii câștigați din filme! Ce și-a cumpărat starul american

Starul american Nicolas Cage se luptă de ani de zile cu grave probleme financiare. Băncile au vrut să-l bage la puşcărie din cauza datoriilor.

Nicolas Cage a spart peste 150 de milioane de dolari. Starul în vârstă de 54 de ani a cheltuit în prostie banii pe care i-a câştigat din filme.

El a aruncat banii pe un cap de dinozaur, pe care a trebuit să-l restituie guvernului mongol, fiindcă fusese furat, capete de pigmei, un mormânt din New Orleans, o caracatiţă de 150.000 de dolari pe care şi-a luat-o ca animal de casă, susţinând că l-a ajutat să se perfecţioneze în arta interpretării, 9 maşini Rolls Royce şi un Lamborghini, care a fost deţinut de fostul şah al Iranului.

Citește și: O TÂNĂRĂ S-A ASCUNS, GOALĂ, SUB PAT PENTRU A-I FACE O SURPRIZĂ IUBITULUI! CE A URMAT A ȘOCAT-O

Cei mai mulţi bani i-a tocat însă pe două castele din Europa, unul în Etzelwang, Germania, care l-a costat 2,6 milioane de dolari în 2006, şi altul în  Midford, Anglia, pe care l-a cumpărat cu 10 milioane de dolari, anul următor,  o insulă pustie în Bahamas, pe care a dat 3milioane de dolari, şi case în toată lumea.

La un moment dat, ajunsese să aibă 15 case, inclusiv o vilă pe malul mării în Newport Beach, California. Cage este cunoscut drept unul dintre cei mai cheltuitori actori de la Hollywood. El a ajuns să aibă datorii la Fisc de 6,3 milioane de dolari, să îşi declare falimentul şi să îşi reducă averea la doar 25 de milioane de dolari.

Sursa traducere: click.ro