Nicolas Cage inchide autostrada Bucuresti – Ploiesti

Nicolas Cage inchide marti, temporar, autostrada A3, Bucureşti – Ploiesti. Aici se vor filma mai multe scene de actiune din pelicula “The Dying of the Light”, unde actorul american detine rolul principal.

Potrivit unui comunicat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), in ziua de 25 februarie, in intervalele orare 8.00 – 12.30, respectiv 13.30 – 18.30, circulatia rutiera pe autostrada A3, Bucuresti – Ploiesti se va desfasura restrictionat pe sectorul cuprins intre km 17+000 – km 30+000.

Citeste si: TOP 10 al celor mai spectaculoase drumuri din lume. Transfagarasanul este si el in top. GALERIE FOTO

Restrictia de circulatie se impune datorita filmarilor ce urmeaza a fi realizate la pelicula “Dying of the light”, in care protagonist este actorul american Nicolas Cage.

In intervalele orare mentionate, circulatia rutiera va fi inchisa pentru intervale de maxim 30 minute, acestea alternand cu intervale de timp cuprinse intre 10 si 20 de minute pentru fluidizarea traficului.

Pana acum, Nicolas Cage a mai filmat in Bucuresti, in parcul din fata Palatului Parlamentului si in interiorul Universitatii Politehnica.

Sursa foto: digi24.40