Nicolas Cage plătește pensia alimentară a nepoților săi de origine română, Lucian și Sorin

Actorul Nicolas Cage a ajuns să plătească pensia alimentară nepoților săi, Lucian și Sorin, asta pentru că fiul său, Weston, nu mai are bani. Acesta face parte dintr-o trupă rock, dar nu câștigă atâția bani pentru a-și întreține copiii.

Deși a jucat în filme precum “Traficantul”, “Corbul” și “Iadul se dezlănțuie”, Weston a rămas fără bani în urma divorțului de scenarista Danielle, care este de origine română.

Momentan, Weston nu lucrează și nu poate achita pensia alimentară pentru cei doi copii ai săi. Suma lunară pe care trebuie să o plătească este de 16.000 de dolari. Așa că Nicolas Cage dă banii în locul său. Danielle și Weston au fost căsătoriți în perioada 2013-2016, dar au divorțat din cauza dependenţei de alcool a fiului lui Nicolas Cage şi a violenţei domestice.

Citește și: DOUĂ CĂLUGĂRIŢE AU FURAT 500.000 DE DOLARI DE LA O ŞCOALĂ CATOLICĂ. CE AU FĂCUT CU BANII

Danielle a obţinut custodia copiilor, iar Weston a primit din partea judecătorilor interdicția de a se apropia la mai puțin de 100 de metri de casa în care locuiesc fosta soție și copiii săi. El are stabilit clar un program de vizită. Acesta s-a căsătorit în aprilie 2018 cu Hila Aronian. Weston este deja la al treilea mariaj după cele cu Nikki Williams și Danielle.

Sursa traducere: profm.ro