NICOLAS SARKOZY l-a acuza pe FRANCOIS HOLLANDE de “MINCIUNI”

Fostul presedinte francez de dreapta NICOLAS SAKORZY l-a acuzat duminica pe succesorul sau socialist FRANCOIS HOLLANDE de “MINCIUNI”, in cadrul primei interventii televizate de la anuntul de vineri privind revenirea sa in politica, relateaza Mediafax, care citeaza AFP.

In 2012, in timpul campaniei prezidentiale, “eu nu am mintit”, contrar “listei lungi de minciuni” a presedintelui actual, a criticat NICOLAS SARKOZY.

“Eu nu am mintit”, a reiterat de patru ori fostul sef al statului, in 2012 “am incercat sa le spun francezilor adevarul”.

“O lunga litanie de MINCIUNI”, a adaugat Sarkozy, fara a detalia.

Citeste si: NICOLAS SARKOZY si-a anuntat revenirea in viata politica

In situatia in care este Franta astazi, FRANCOIS HOLLANDE “este propriul sau procuror”, a adaugat fostul presedinte, adaugand ironic ca a “venit timpul” ca seful statului sa recunoasca, asa cum a facut-o la ultima sa conferinta de presa ca functia “nu este usoara”.

“Nu vreau o polemica cu Hollande”. “Hollande crede ce este mai rau despre mine, eu nu cred la fel despre el”, a adaugat Nicolas Sarkozy.

Citeste si: FRANTA: JUSTITIA a deschis o noua ancheta asupra campaniei lui SARKOZY din 2007

Fostul presedinte de dreapta a criticat, de asemenea, absenta politicii europene a lui FRANCOIS HOLLANDE si modul in care acesta din urma gestioneaza relatiile cu Rusia in criza ucraineana.

Sursa foto: wikimedia.org