Nicole Kidman a declarat ca 2014 a fost cel mai rau an din viata sa

Indragita actrita Nicole Kidman a declarat luni, la Sydney, ca anul 2014 a fost cel mai dificil din viata sa din cauza decesului neasteptat al tatalui sau in luna septembrie, transmit agentiile de presa, care citeaza AFP.

Actrita de origine australiana a facut aceasta declaratie cu ocazia premierei filmului de animatie “Paddington”, in care si-a imprumutat vocea unuia dintre personaje. 

“Pentru mine, acest an va ramane unul dintre cei mai grei pe care i-a avut familia mea. De fapt este cel mai greu”, a marturisit actrita pentru Daily Telegraph din Sydney, citat de AFP.

Tatal lui Nicole, Antony Kidman, medic, a murit in septembrie, la Singapore, la varsta de 75 de ani, in urma unei crize cardiace, in timp ce se afla in vizita la o alta fiica a sa, Antonia.

“Vorbesc despre acest lucru pentru ca imi place ca, intr-un anumit sens, el sa ramana prezent. Dar /…/ durerea ramane adanca, familia noastra inca sufera mult”, a mai declarat actrita, pentru care anul 2014 nu a fost mai bun nici in plan profesional.

Citeste si: FILME DE OSCAR 2014: August Osage Country si Grace de Monaco si-au schimbat datele de premiere

Lansat in septembrie, thrillerul americano-britanic ‘Before I Go to Sleep’, in care Nicole Kidman joaca alaturi de Colin Firth, a avut un debut slab, acumuland putin peste 2 milioane de dolari, in ciuda faptului ca a fost difuzat in 1935 de sali de cinema din intreaga lume, explica agentia franceza de presa.

Regizat de Rowan Joffe, pelicula a fost un nou esec pentru Nicole Kidman dupa dezamagitorul ‘Grace of Monaco’, in regia lui Olivier Dahan, care a primit critici negative si a fost fluierat la festivalul de la Cannes din acest an.

‘Paddington’ este povestea unui urs peruvian care odata ajuns la Londra incearca sa isi gaseasca un camin si o viata mai buna. Castigatoare a unui Oscar, Nicole Kidman a declarat ca a ales sa joace in ‘Paddington’ pentru ca a vrut sa faca ceva ce le-ar putea placea fetitelor sale.