Nicoleta GUTA, motiv de cearta in familia Cioaba! Fata lui GUTA trebuie judecata de staborul tiganesc?

Nicoleta GUTA incinge scandalul in tiganie. Daca ea si tatal ei, Nicolae Guta, sunt la cutite, si fratii Cioaba au ajuns sa se certe, de aceasta data nu pe avere, ci din cauza familiei GUTA.

Daniel Cioaba sustine ca fratele sau, Dorin Cioaba, s-a implicat fara rost in familia lui Nicolae GUTA, deoarece staborul nu se autosesizeaza.

Fiul cel mic al regelui Cioaba e nemultumit ca fratele sau s-a bagat in scandalul din familia GUTA si a pus-o la zid pe Nicoleta GUTA pentru cearta cu tatal si sotul ei.

Dealtfel, chiar Nicoleta Guta declara recent ca nu are nicio treaba cu staborul tiganesc, deoarece ea respecta regulile romanesti intru totul

“Eu nu fac parte din staborul dumitale (Dorin Cioaba – n.r.). Eu respect regulile romanesti, nu fac parte din stabor”, declara recent Nicoleta Guta.

Lumea manelistilor s-a intors cu susul in jos dupa ce Nicoleta GUTA si-a parasit barbatul si copiii pentru un alt barbat, pe care l-a cunoscut pe Facebook.

In timp ce Nicoleta spune ca a fost batuta de tatal ei si de sot, acesta fiind motivul pentru care a plecat de acasa, manelistul Nicolae Guta spune ca a fugit dupa amant. Mai mult, tatal Nicoletei Guta o ameninta ca o dezmosteneste daca nu isi baga mintile in cap si se intoarce la familie si copii.