Nicoleta Ioana Cengher si-a prezis moartea! Acum cateva ore a pierit! FOTO CUTREMURATOR!

Nicoleta Ioana Cengher, una dintre tinerele care au murit sambata noapte in incendiul devastator de la restaurantul Beirut din Constanta, si-a prezis moartea. Cu cateva ore inainte de a pieri carbonizata in flacarile care au transformat in scrum restaurantul cu specific libanez, Nicoleta Cengher a postat un mesaj pe Facebook care acum, dupa tragedie, are un impact de-a dreptul cutremurator! La finalul materialului puteti vedea galerie FOTO cu Nicoleta.

“Acum sa vezi foc!”, este ultima postare a fetei pe pagina sa de socializare, mesaj care insoteste o imagine cu un alt mesaj, care ne-ar duce cu gandul la o suferinta din dragoste. “Domnilor, sufletul unei femei este cufar si deseori dupa ce ati primit cheia norocoasa, o pierdeti pe noptiera altora, printre documente, pe birouri sau prin masini. Apoi o cautati cand este prea tarziu, pentru ca in noptile in care erati plecati, sau in momentele in care pur si simplu ati ales altceva, iala s-a schimbat. Asa ca fiti atenti, apreciati ceea ce aveti, altfel veti ramane in fata usii cu o cheie care deschide usa catre trecut, prezentul si viitorul se vor deschide cu o alta cheie, cheia sperantei”, este mesajul foto postat de Nicoleta Ioana Cengher.

A AVUT UN SOC CAND SI-A GASIT IUBITA LA MORGA! FILMUL TRAGEDIEI UNEI ALTE TINERE MOARTE IN INCENDIUL DE LA RESTAURANTUL BEIRUT. FOTO-VIDEO

Vezi aici cine sunt cele trei fete moarte in incendiul de la restaurantul Beirut. FOTO

Cu putin timp inainte de acest mesaj, ea a scris: “Traim niste vremuri in care oamenii ar fi in stare sa-i dea sfaturi lui Dumnezeu !”.

Va prezentam mai jos si ultima poza pe care si-a postat-o pe Facebook. Nicoleta Cengher apare insotita de Bodo de la Proconsul.

Cantareata Nicoleta Ioana Cengher si dansatoarele Mihaela Tuca si Nicoleta Vasilitianu au murit carbonizate in incendiul devastator de la restaurantul Beirut, surprinse de flacarile mistuitoare pe cand se aflau in vestiarul de la etaj.

Sursa foto: Facebook