Nicoleta Luciu e sexy rau! Fanii s-au inselat: nu e deloc prea slaba

Nicoleta Luciu a fost acuzata de fani ca a slabit prea mult si ca isi pune sanatatea in pericol. Insa frumoasa bruneta le raspunde celor care au criticat-o si spune ca are o greutate normala. 

Desi in unele poze, Nicoleta pare mult prea slaba, ea a explicat reporterilor emisiunii “Povestiri adevarate” ca, la cele 55 de kilograme ale ei, e foarte bine. Nu numai ca nu a mai dat jos niciun gram in ultima vreme, dar chiar a pus cateva kilograme pentru ca si-a facut toate poftele. 

“Nu sunt slabuta, sunt ok, nu stiu cum a facut telefonul poza aia, conteaza si cu ce te imbraci, in ce pozitie stai. Eu trebuie sa mai dau vreo zece kilograme jos ca sa ajung la anorexie. Lumea in general face comparatie cu mine gravida, cand eram aproape dubla, la 100 de kilograme”, a declarat Nicoleta pentru click.ro.

Asta nu inseamna ca e multumita de silueta ei si vrea totusi sa se apuce isi lucreze corpul. “Vreau sa ma apuc de sala. Nu vreau sa slabesc, vreau sa fac putina tonifiere, de asta am nevoie. Nu e de ajuns sa fii doar slaba, iti trebuie tonifiere”, a adaugat Nicoleta. 

Si, desi vedeta e foarte atenta la ce mananca, ea nu se da abtine atunci cand vrea sa isi faca o pofta. “Fac excesuri, putina slaninuta cu ceapa, dar in rest ma uit in farfurie. 90% din dieta e bazata pe alimentatie sanatoasa, dar nu ma abtin, la nunti, botezuri, nu vreau sa par vreo sclifosita”, a explicat Nicoleta. 

Sursa foto:  facebook.com