Nicoleta Luciu, momente de groaza! A fost nevoie de interventia medicilor. FOTO in articol

NICOLETA LUCIU a trecut prin momente mai putin placute. Aflata in platoul unei emisiuni, frumoasa bruneta s-a prabusit din cauza lipsei de mancare!

NICOLETA LUCIU nu s-a simtit prea bine in ultima perioada. Vedetei i s-a facut rau chiar in timp ce se afla la filmarile pentru o emisiune prezentata de Liviu Varciu. Luciu a suferit o LIPOTIMIE si s-a prabusit. Un echipaj de salvare s-a deplasat de urgenta la sediul Kanal D si i-a acordat ingrijirile medicale necesare:

“Am avut un episod de LIPOTIME.”, a spus doctorita de pe ambulanta.

Citeste si: NICOLETA LUCIU, SEXY IN ASTEPTAREA PRIMAVERII. FOTO

“Am avut o proba in care am alergat si apoi au inceput sa imi tremure picioarele. M-am asezat putin pe jos, apoi mi s-au racit mainile si picioarele si la un moment dat am avut nevoie de salvare. Doctorii sunt obisnuiti cu asta la mine. A fost de la LIPSA DE MANCARE. Mi-au facut niste perfuzii si asta a fost tot. Asta mi se trage ca de o luna tin o dieta pentru a slabi. Ce-i drept, a avut si efecte pentru ca am slabit 14 kilograme. Zsolt mi-a zis sa ma potolesc ca altfel ma curat. Eu nu prea cred in asta, aia din Africa nu mai mananca nimic si nu mai mor. Acum am 56 de kilograme, dar o sa ma stabilizez”, a spus NICOLETA pentru WOWbiz.

Sursa foto: cugetliber.ro, wowbiz.ro