Nicoleta Vasiliteanu, supranumita Nicole Beleuzza, de nerecunoscut la morga! Iubitul a avut un SOC! FOTO-VIDEO

Nicoleta Vasiliteanu este una dintre cele trei tinere care au murit, sambata noapte, in incendiul care a mistuit restaurantul Beirut din Constanta. Cunoscuta si cu numele de Nicole Beleuzza, fata avea 22 de ani si era dansatoare la restaurantul cu specific libanez. Vedeti la sfarsitul materialului galerie foto si video cu Nicoleta Vasiliteanu.

Nu a avut nicio sansa sa scape de flacarile care au cuprins restaurantul. Se afla in vestiar impreuna cu colegele ei de scena Nicoleta Ioana Cengher si Mihaela Tuca cand a izbucnit nenorocirea si nu a mai putut face nimic pentru a scapa din valvataiele mortii. Nicoleta Vasiliteanu a fost gasita carbonizata si cu greu a fost recunoscuta de familie la morga. Tatal fetei si iubitul ei au recunoscut-o intr-un final dupa bijuteriile pe care le purta.

Una dintre prietenele sale povesteste ingrozita cum a aflat de tragedie si cat de socant a fost pentru familie si iubitul Nicoletei sa-i gaseasca trupul carbonizat, la morga.

Citeste si: Colega de scena a Nicoletei Vasiliteanu si-a prezis moartea!! FOTO SOCANT

„Am auzit ca a izbucnit un incendiu la Beirut. Imediat am sunat-o pe prietena mea, Nicole, dar avea telefonul inchis“, povesteste ea, adaugand ca a luat imediat legatura cu iubitul fetei si au plecat la Urgenta Spitalului Judetean, unde din pacate nu au gasit-o.

“Ne-au dus sa vedem si ne-am intors la Beirut, insa doamnele de la SMURD ne-au spus sa incercam la terapie Intensiva nici acolo nu era Nicole. Am crezut ca Nicole se ascunde pe undeva!”, a mai povestit fata, citata de Adevarul

Au ajuns in cele din urma la morga, unde erau duse deja celelalte doua fete.„Ne-am bucurat, am zis ca Nicoleta a noastra nu e moarta. Ori se ascunde pe unde din cauza sperieturii, ori e cazuta pe undeva, desi ni s-a spus ca nu mai e nimeni in local. Pe la 3.30 am ajuns iar la Beirut si aici ni s-a spus ca au mai gasit o fata, arsa toata. Ne-am intors la morga si a fost recunoscuta de tatal si iubitul ei dupa inele si cercei“, a povestit plangand prietena lui Nicole.

“Cum este posibil sa se intample asa ceva? Suntem terminati cu totii. Cum este posibil sa se intample asa ceva in buricul targului in 2014?!“, se intreaba ea.

Restaurantul Beirut si Legendary Pub din Constanta au fost cuprinse de flacari sambata seara. Trei dansatoare, angajate ale restaurantului, si-au pierdut viata, iar alte patru persoane au fost ranite. Flacarile au pornit din spatele restaurantului si s-au extins la Legendary Pub, care functioneaza in aceeasi cladire, pe o alta latura, la etaj.

Au aparut primele date din ancheta incendiului de la restaurantul Beirut