Ea e fata care a scapat cu viata din infernul Beirut, desi a ars de vie. GALERIE FOTO

Tanara care a scapat cu viata din flacarile care au facut scrum restaurantul Beirut din Constanta se numeste Nicolle Buirencu, are 19 ani, este originara din Tulcea si a fost scoasa arzand din incendiu de patronul localului cu specific libanez. Ea se afla acum internata la Spitalul de Arsi din Bucuresti in stare grava, primele 24 de ore fiind decisive pentru viata ei. 

Nicolle Buirencu a fost scoasa din restaurant chiar de patronul localului. Trupul fetei era acoperit de flacari si a scapat cu viata ca prin minune.

“M-am dus sus, era plin de fum. Am luat-o, era cu focul pe ea. Am dus-o la ambulanta. Cand am vrut sa ma intorc nu mi-au mai dat voie si nu au mai urcat nici ei. Pompierii au ajuns in 15 minute”, i-ar fi zis patronul restaurantului lui Luis Lazarus, potrivit declaratiilor jurnalistului.

FILMUL TRAGEDIEI NICOLEI BELEUZZA, UNA DINTRE DANSATOARELE MOARTE IN INCENDIUL DE LA RESTAURANTUL BEIRUT. FOTO-VIDEO

Nicolle Buirencu, tanara de 19 ani ranita in incendiu, a fost transportata cu o aeronava SMURD la Spitalul de Arsi din Bucuresti, fiind in stare critica, cu arsuri la nivelul cailor respiratorii.

“Pacienta, in varsta de 19 ani, nu prezinta probleme din cauza arsurilor de pe suprafata corupului, insa intoxicatia cu fum si arsurile de la nivelul cailor respiratorii pot duce la complicatii”, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, medicul Adrian Stanculea.

Cantareata Nicoleta Ioana Cengher si dansatoarele Mihaela Tuca si Nicoleta Vasilitianu au murit carbonizate in incendiul devastator de la restaurantul Beirut, surprinse de flacarile mistuitoare pe cand se aflau in vestiarul de la etaj. 

Doua dintre cele trei fete decedate se aflau intr-un vestiar, iar a treia se afla intr-o alta incapere, semn ca a incercat sa scape din iadul care cuprinsese restaurantul. Cel mai probabil, niciuna dintre tinere nu a putut sa scape deoarece tavanul s-a prabusit peste ele. Asta, insa, doar anchetatorii vor stabili, dupa ce vor studia toate probele din dosar.

De precizat ca procurorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul incendiului de la restaurantul Beirut. Fetele nu erau angajate cu forme legale, doua dintre ele avand contractele de munca expirate, iar a treia neavand niciun act incheiat cu angajatorul.

Focul a distrus complet restaurantul si a provocat avarii mari cazinoului si pub-ului aflat la etaj. Parchetul Judecatoriei Constanta si Politia au deschis anchete in acest caz.

Citeste si: Colega de scena a Nicoletei Vasiliteanu si-a prezis moartea!! FOTO SOCANT