Nicu Maharu a murit! Mesajul transmis de fiul cunoscutului interlop

Nicu Maharu, unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din România, a murit în dimineaţa zilei de 21 martie după ce mai bine de un an s-a luptat cu cancerul.

Update: Fiul său a postat un mesaj emoționant pe pagina personală de Facebook, în care și-a exprimat durerea profundă și a anunțat locul unde va fi depus sicriul cu trupul celui decedat azi-noapte. 

”Este o zi trista pentru mine, pentru familia mea si pentru toti cei cate l-au cunoscut pe tatal meu, Nicu Maharu !  Locul unde va fii depus sicriul cu trupul neinsufletit se va afla in Comuna Ghimpati, Judetul Giurgiu la Caminul Cultural (primaria Ghimpati) ! Cine l-a iubit pe Nicu Maharu si vrea sa il vada pentru ultima oara, este asteptat sa vina ! Inmormantarea va fi Sambata la ora 13:00 ! Va rog dati share mai departe !”, a spus fiul lui Nicu Maharu.

Știre inițială

Nicolae Molea, cunoscut în lumea interlopă drept Nicu Maharu, a murit. Bărbatul suferea de cancer, boală pe care a depistat-o după ce în 2017 a făcut un atac cerebral în urma căruia a paralizat temporar pe partea dreaptă. 

În urma unor analize mai amănunţite, medicii au descoperit că avea o tumoare la cap şi suferea de diabet. În ultimele luni, starea de sănătate i s-a înrăutăţit, iar medicii nu au mai putut face nimic, scrie adevarul.ro.

Sursa foto: facebook