Om de afaceri gasit mort in Centrul Vechi, intr-un bar cu terasa care a ars intr-un incendiu

Om de afaceri gasit mort in Centrul Vechi, intr-un bar cu terasa care a ars intr-un incendiu

Descoperire macabra in Centrul Vechi al Capitalei. Un om de afaceri a fost descoperit mort invelit intr-un sac pe care politistii l-au gasit in molozul unui fost bar cu terasa, care in urma cu trei saptamani s-a facut scrum in urma unui incendiu.

Barbatul ucis avea 45 de ani, iar numele lui este Nicu Stanciu, potrivit primelor informatii. Barbatul avea un mic bar cu terasa in Centrul Vechi in Capitala si locuia intr-o cladire din spatele acestuia.

Din primele informatii, barbatul, proprietar al unui bar din zona, avea datorii pe care nu si le mai onora, iar cel care il imprumutase cu bani s-ar fi razbunat.

Citeste si: INCENDIU CENTRUL VECHI: Un POMPIER a fost RANIT in timpul interventiei

Primele suspiciuni au aparut in urma cu cateva zile, dupa ce s-a stabilit ca incendiul a  fost provocat. Nicu Stanciu a fost dat disparut pe 13 iunie, cu cateva zile inainte de izbucnirea incendiului. Se presupune ca victima este chiar proprietarul barului care a ars in incendiu, insa identitatea exacta v fi stabilita in urma necropsiei.

Barbatul in varsta de 45 de ani a fost gasit dupa sapaturile facute in molozul ramas dupa ce toate cladirea s-a prabusit in urma incendiului.

Cadavrul barbatului a fost descoperit ieri, invelit intr-un sac. Principalul suspect este chiar asociatul victimei si se pare ca acesta a fost astazi la audieri, fiind retinut pentru 24 de ore, urmand a fi dus la Tribunalul Bucuresti cu propunere de arestare preventiva.

Victima a fost data disparuta cu trei zile inainte de izbucnirea incendiului. Politistii au intrat pe fir dupa ce s-a descoperit ca incendiul a fost provocat.

Cadavrul a fost transportat la IML, unde i se vor face testele ADN, se va stabili data si cauza mortii, urmand a fi stabilita si identitatea barbatului.

Sursa foto-video: Stirile Pro TV