NICU VLAD este noul PRESEDINTE INTERIMAR al COSR. DECLARATII

NICU VLAD, presedintele Federatiei Romane de Haltere (FRH), va conduce Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) pana la alegerile din luna noiembrie. NICU VLAD il inlocuieste pe demisionarul ALIN PETRACHE care a renuntat la aceasta functie dupa rezultatele slabe inregistrate de sportivii romani la JO de la Rio.

“Conform regulamentului COSR, in urma retragerii presedintelui, raman cei trei vicepresedinti care sa conduca interimatul. De fapt conducerea o face Comitetul Executiv pana la urmatoarele algeri, care vor fi in jurul datei de 15 noiembrie. Interimatul va fi asigurat de Comitetul Executiv si eu am fost desemnat sa conduc Comitetul Executiv.

CITESTE SI: ALIN PETRACHE A DEMISIONAT DIN FRUNTEA COMITETULUI OLIMPIC SI SPORTIV ROMAN. DECLARATII

Eu sunt doar unul dintre cei trei vicepresedinti de la conducerea Comitetului Eexcutiv. Nu se pune in discutie acum sa candidez, nu s-a pus problema niciunei candidaturi acum, ci doar interimatul pe o anumita perioada de timp, pentru ca institutia sa functioneze. Pentru mine este o functie onoranta”, a declarat NICU VLAD pentru jurnalistii de la News.ro.

.
ALIN PETRACHE a fost presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman incepand din anul 2014.

Sursa foto: sport