Niculae Badalau este urmarit penal pentru trafic de influenta

Omul de afaceri Gheorghe Stelian a venit la DNA unde este audiata Elena Udrea

Senatorul Nicolae Badalau este urmarit penal pentru trafic de influenta in dosarul evaziunii fiscale de 50 de milioane de euro. Badalau a luat la cunostinta, astazi, inceperea urmaririi penale si va reveni miercuri la sediul DNA.

Nicolae Badalau a parasit sediul DNA dupa ora 14.30, dupa ce i-a fost adusa la cunostinta inceperea urmaririi penale. Procurorii sustin ca senatorul PSD de Giurgiu ar fi intervenit pe langa prefectul de Giurgiu pentru ca acesta sa primeasca in audienta persoane implicate in acest circuit infractional. Badalau ar fi intervenit si la APIA, pentru ca una dintre firme sa primeasca bani.

Dupa interventia la APIA, senatorul a primit din partea societatii mai multe alimente gratuit pentru organizarea unui eveniment, mai spun procurorii.

Senatorul PSD, Niculae Badalau este cercetat in dosarul evaziunii fiscale de 50 de milioane de euro, in care sunt cercetate peste 50 de persoane, inclusiv angajati ai Ministerului de Finante, avocati si administratori de firme.

La intrarea in sediul DNA, Niculae Badalau a declarat ca nu are nicio treaba cu acest caz si a subliniat ca nu o cunoaste pe procuroarea Angela Nicolae, cercetata si ea in dosar.

“Nu am avut nicio treaba cu acest caz. Am primit o invitatie si am venit. Nu am cunoscut-o pe Nicolae niciodata, numele ei nu-mi spune nimic. Sunt dintr-un judet mic, nu am facut trafic de influenta. In momentul in care voi fi invinuit si voi constata ca am o oarecare vina, voi lua masurile necesare”, a spus Niculae Badalau.

Senatorul PSD, Niculae Badalau, este cercetat de procurorii DNA in dosarul evaziunii fiscale de 50 de milioane de euro. Badalau este senator PSD de Giurgiu, este presedintele filialei PSD Giurgiu si membru al comisiei pentru drepturile omului si minoritati din Senat.

Foto: Realitatea TV