Niculae Bădălău, liderul PSD Giurgiu, umilește din nou Diaspora! Apoi revine cu o scuză penibilă

Senatorul Niculae Bădălău, liderul PSD Giurgiu, a avut un mesaj disprețuitor la adresa românilor din străinătate, el declarând că doar o mică parte sunt ”legali”, restul fiind ”fetele alea de le duc ăștia”.

Update: Niculae Bădălău încearcă să se justifice după ce i-a jignit, din nou, pe românii din străinătate: „Discuția a plecat de la câți reprezentanți ar trebui să aibă Diaspora!”

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a revenit, vineri, cu explicații, după ce a declarat anterior că în Diaspora sunt 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”, el susținând că declarația sa a fost înțeleasă greșit, scrie Mediafax.

“Eu am spus-o și încă o dată v-o repet, dacă s-a înțeles altceva decât am vrut să spun, regret, dar așa cum, am rude, am prieteni, nu mi-a plăcut niciodată demagogia și cred că lucrurile ar trebui spuse corect, discuția a plecat de la câți reprezentanți ar trebui să aibă Diaspora. Eu m-am referit la partea legală, ca să știm legal câți oameni avem în străinătate. Eu respect oamenii de acolo, respect oamenii care muncesc, au dreptul să voteze, dar eu m-am referit la oamenii exact, ca să știm câți au dreptul să voteze”, a declarat Niculae Bădălău vineri seară, la Antena 3.

Știre inițială

„Ei au 700.000 de oameni care au domiciliu, pașapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restul până la 3-5 milioane, că se vehiculează tot felul, sunt fetele alea de le duc ăștia”, a declarat Bădălău, potrivit unei înregistrări făcute de publicația Giurgiu Acid.

În vara anului trecut, în spațiul public a apărut o înregistrare video de la o nuntă în care un cântăreț de manele urează sănătate „pentru nașul Nicu Bădălău și pentru tot PSD-ul”, înainte de a cânta o melodie cu versurile „să vină Diaspora, că noi ne p…m pe ea”.

Sursa foto: adevarul