NICUSOR CONSTANTINESCU, ATAC DUR LA UN PROCUROR DNA

PRESEDINTE SUSPENDAT, CJ CONSTANTA, NICUSOR CONSTANTINESCU, CASTIGAT, PROCES, ANI, AGENTIA NATIONALA DE INTEGRITATE, INCOMPATIBILITATE, DEMNITAR, MEMBRU AGA

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a facut o declaratie deosebit de critica, miercuri, la adresa unui procuror de la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) Constanta. Este vorba despre Andrei Bodean, potrivit flux24.ro, care citeaza Ziua de Constanta.

„Situatia medicului Militaru este o situatie facuta abuziv de procurorul Bodean, acelasi procuror care a instrumentat si dosarul fratelui lui Traian Basescu, caruia i-a permis sa mearga la serviciu, iar medicii anestezisti, sotii Arhire nu au voie si sunt cercetati tot in stare de arest la domiciliu. Am aflat astazi, intamplator, ca denuntatorul in cazul doctorului Militaru, domul Dumitru a murit.. Dumnezeu sa-l ierte! Daca nu era retinut doctorul Militaru, poate ca denuntatorul, care suferire o interventie grea, o operatie de bypass, care necesita si atentia pe perioada recuperarii, nu ar fi murit. Doctorul Militaru a cerut sa fie macar cercetat in arest la locul de munca, dar procurorul Bodean de la DNA a cerut arest la domiciliu.

Citeste si: Nicusor Constantinescu isi reia activitatea la conducerea CJ Constanta

Asta e consecinta acestor abuzuri. Doctorul Marius Militaru a venit acum sase ani, din Germania, la sase operatii de succes. Atunci l-am cunoscut si l-am rugat sa vina in Romania, la Spitalul din Constanta, a plecat de la salariu de 9.000 de euro. I-am asigurat apartament de serviciu si alte facilitati, aceleasi facilitati pentru care Bodean ma cerceteaza astazi. Doctorul Militaru a venit aici pe un salariu mizer, ca sa aiba si Dobrogea medici. Din pacate ne batem joc de ei, respectiv domnul procuror Bodean isi bate joc de ei si sa-l fereasca Dumnezeu sa aiba nevoie vreodata de acesti chirurgi cardio-vasculari si sa nu fie pe faza si sa se intâlneasca cu denuntatorul in Cer ”, a spus Nicusor Constantinescu, citat de Ziua de Constanta.

Mondo News iti recomanda si: Nicusor Constantinescu, la iesirea din inchisoare: Sunt un om bolnav, operat de cancer. De 30 de zile nu am fost tratat la oncologie nicio zi