Nicusor Constantinescu cere in instanta anularea deciziei de arestare preventiva

NICUSOR CONSTANTINESCU, DECIZIE DEFINITIVA, CINCI ANI, INCHISOARE CU EXECUTARE, DNA, TRIBUNAL CONSTANTA, CURTE APEL CONSTANTA, FOST PRESEDINTE CJ CONSTANTA, CENTRUL MILITAR ZONAL CONSTANTA, ABUZ IN SERVICIU,

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean (CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a cerut in instanta, prin avocatii sai, anularea deciziei de arestare preventiva, luata de judecatorii Curtii de Apel Bucuresti. Cererea urmeaza sa se judece in 12 septembrie, la Tribunalul Bucuresti.

Avocatii lui Nicusor Constantinescu au declarat ca au fost invocate sentintele Tribunalului Bucuresti si ale Curtii de Apel Bucuresti, instante care au luat decizii contradictorii, prin patru incheieri distincte, in baza acelorasi acte medicale. Surse judiciare au precizat ca, pana in prezent, nu a fost transmis catre Interpol un mandat international de arestare pe numele presedintelui suspendat al CJ Constanta.

Citeste si: Nicusor Constantinescu se simte rau. Vezi anuntul facut de Radu Mazare

In acest context, avocatii lui Nicusor Constantinescu sustin ca nu se va putea emite acest mandat pana in momentul in care nu se va judeca cererea de revocare a deciziei privind arestul preventiv. Avocatii au precizat ca Nicusor Constantinescu se afla in Statele Unite ale Americii, unde se recupereaza, dupa operatia de prostata, potrivit mediafax.ro.