NICUSOR CONSTANTINESCU: DNA a hotarat lichidarea mea

NICUSOR CONSTANTINESCU, DECIZIE DEFINITIVA, CINCI ANI, INCHISOARE CU EXECUTARE, DNA, TRIBUNAL CONSTANTA, CURTE APEL CONSTANTA, FOST PRESEDINTE CJ CONSTANTA, CENTRUL MILITAR ZONAL CONSTANTA, ABUZ IN SERVICIU,

NICUSOR CONSTANTINESCU  a primit cu surprindere  decizia Tribunalului Bucuresti care a dispus ARESTAREA sa. Presedintele CJ Constanta Nicusor va contesta aceasta decizie, vorbind despre lichidarea sa fizica venita din partea DNA.

”Eu sunt un cetatean roman liber aflat in SUA , cu permisiunea DNA, pentru tratarea  cancerului de prostata pe care il am! Astept inceperea radioterapiei dupa terminarea complicatiilor medicale aparute si voi face recurs la aceasta hotarare definitiva, dar nu irevocabila, ce nu mi-a fost comunicata!

Citeste si: NICUSOR CONSTANTINESCU poate fi arestat, a decis Tribunalul Bucuresti

DNA a hotarat lichidarea mea fizica! Documentele medicale aflate in dosar vorbesc de la sine! Asa s-a mutat scandalul public Basescu-Tiganiada la Nicusor-cancerosul arestat pentru ca incerca sa-si salveze viata in SUA, cu acceptul Politiei politice DNA”, a declarat Nicusor Constantinescu pentru gandul.info.

Nicusor Constantinescu ar putea fi arestat preventiv dupa ce judecatorii Tribunalului Bucuresti au constat ca acesta nu a respectat regulile procedurii de control judiciar. Seful CJ Constanta este plecat din tara in SUA unde sustine ca s-ar trata de o boala grava. Potrivit intelegerilor cu procurorii Nicusor Constantinescu trebuia sa se intoarca in tara in urma cu doua saptamani. Decizia judecatorilor este executorie. Astfel ca daca Nicusor Constantinescu se intoarce maine in tara el va fi arestat. Ea poate fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Bucuresti.