NICUSOR CONSTANTINESCU este atat de “bolnav” incat “rupe” terasele din NEW YORK. VIDEO

PRESEDINTE SUSPENDAT, CJ CONSTANTA, NICUSOR CONSTANTINESCU, CASTIGAT, PROCES, ANI, AGENTIA NATIONALA DE INTEGRITATE, INCOMPATIBILITATE, DEMNITAR, MEMBRU AGA

NICUSOR CONSTANTINESCU, boss-ul Consiliului Judetean din Constanta, ar vrea sa stea in Statele Unite ale Americii pana in octombrie deoarece este GRAV BOLNAV. Atat de “BOLNAV” incat a fost filmat in momentul in care savura un trabuc pe o terasa din Big Apple.

In plus, contactat de postul B1 Tv, CONSTANTINESCU a declarat cu nonsalanta ca nu vede care este problema si ca a fost filmat de o “naparca” al carui scop este sa-i faca rau si ca asa se “relaxeaza el printre masini”.

CITESTE SI: Nicusor CONSTANTINESCU va fi cercetat sub control judiciar, CAB a anulat hotararea de arestare 

Magistratii Tribunalului Bucuresti au amanat judecarea cererii depuse de avocatii presedintelui Consiliului Judetean Constanta pentru data de 23 iulie. 

Asta dupa ce mandatul de arestare emis pe numele lui NICUSOR CONSTANTINESCU a fost anulat. Intre timp, un roman stabilit in New York a postat pe un site de socializare imagini filmate cu telefonul mobil in care apare baronul de Constanta. 

CITESTE SI: CJ Constanta: Nicusor Constantinescu nu poate fi transportat in tara, neefectuarea terapiei ii poate pune viata in pericol 

In filmulet, acesta apare la o terasa din New York in timp ce fumeaza o tigara, sustine un utilizator care isi spune LULU Newyorkezul si care a postat filmarile pe Facebook.  

Internautul a scris ca baronul de Constanta arata bine-mersi, umbla si fumeaza desi medicii sustin ca e periculos sa calatoreasca.

Sursa foto si video: B1 tv, youtube.com