NICUSOR CONSTANTINESCU, plasat in AREST LA DOMICILIU

NICUSOR CONSTANTINESCU scapa de ARESTUL la DOMICILIU in Dosarul CENTRUL MILITAR ZONAL

NICUSOR CONSTANTINESCU a fost adus, miercuri dimineata, la Tribunalul Constanta pentru judecarea unei noi cereri de ARESTARE PREVENTIVA formulata de DNA cu privire la dosarul Centrul Militar Zonal.

UPDATE 18.02: Magistratii au decis miercuri ca NICUSOR CONSTANTINESCU sa fie cercetat in stare de AREST LA DOMICILIU intr-un nou dosar privind mai multe contracte ilegale care ar fi fost încheiate de Consiliul Judetean cu diverse firme, potrivit b1.ro.

In cauza respectiva, NICUSOR CONSTANTINESCU este cercetat penal sub control judiciar pentru ABUZ in SERVICIU. De asemenea, NICUSOR CONSTANTINESCU asteapta miercuri si pronuntarea magistratilor Curtii de Apel Constanta dupa ce, cu o zi inainte, au judecat contestatia presedintelui Consiliului Judetean Constanta fata de masura ARESTARII PREVENTIVE, dispusa de judecatorii Tribunalului intr-un alt dosar, pentru comiterea a cinci infractiuni.

CITESTE SI: NICUSOR CONSTANTINESCU a fost suspendat din functia de presedinte al CJ CONSTANTA

NICUSOR CONSTANTINESCU a fost SUSPENDAT din functia de presedinte al CJ Constanta printr-un ordin emis marti de prefectul judetului. Suspendarea din functie este valabila pana la incetarea masurii ARESTARII PREVENTIVE.

Pe 20 februarie, magistratii Tribunalului Constanta au dispus ARESTAREA PREVENTIVA pentru 30 de zile a presedintelui CJ Constanta, NICUSOR CONSTANTINESCU, la solicitarea DNA — Serviciul teritorial Constanta, pentru comiterea mai multor infractiuni.

CITESTE SI: NICUSOR CONSTANTINESCU, ARESTAT PREVENTIV pentru 30 de zile 

Procurorii anticoruptie au informat ca NICUSOR CONSTANTINESCU este acuzat de ABUZ in SERVICIU (trei infractiuni, dintre care doua in forma continuata), constituire a unui grup infractional organizat, coruperea alegatorilor (doua infractiuni), conflict de interese (zece infractiuni, dintre care cinci in forma continuata), precum si de tentativa la abuz in serviciu, in forma continuata.

Sursa foto: ziua de constanta