DNA solicita ARESTAREA PREVENTIVA a lui NICUSOR CONSTANTINESCU, presedinte CJ Constanta. UPDATE

Presedinte Consiliului Judetean Constanta, NICUSOR CONSTANTINESCU, a fost internat de urgenta, miercuri seara, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta „Sf. Ap. Andrei”, informeaza postul Romania Tv.

UPDATE 12.40: Procurorii DNA solicita inlocuirea masurii controlului judiciar cu masura ARESTULUI PREVENTIV in cazul presedintelui Consiliului Judetean Constanta, NICUSOR CONSTANTINESCU.

In aceasta dimineata, un echipaj de la jandarmi a ajuns la casa lui NICUSOR CONSTANTINESCU, pentru a pune in aplicare mandatul de aducere la instanta in dosarul Centrului Militar Zonal Constanta, unde a fost condamnat, in prima instanta, de Iulia Cezara Suciu, judecator al Tribunalului Constanta, la 3,6 ani de inchisoare cu executare, informeaza Ziua de Constanta.

Jandarmii nu l-au gasit acasa pe NICUSOR CONSTANTINESCU, acesta fiind internat la sectia urologie.

STIRE INITIALA

NICUSOR CONSTANTINESCU a ajuns, miercuri seara, la Unitatea de Primiri Urgente, acuzand probleme urologice, potrivit sursei citate. Presedintele CJ Constanta le-a declarat medicilor ca s-a simtit rau in ultimele zile.

CITESTE SI:  ZI DECISIVA PENTRU NICUSOR CONSTANTINESCU. FOSTUL PRESEDINTE AL CJ CONSTANTA ISI AFLA SENTINTA

Joi, NICUSOR CONSTANTINESCU are termen la Tribunalul Constanta in dosarul privind nefinantarea Centrului Militar Zonal la care, foarte probabil, nu se va prezenta.

Sursa foto: ziua de constanta