NICUSOR CONSTANTINESCU ramane in AREST LA DOMICILIU

Judecatorii Tribunalului Constanta au decis, joi, mentinerea masurii ARESTULUI LA DOMICILIU pentru presedintele suspendat al Consiliului Judetean (CJ) Constanta, NICUSOR CONSTANTINESCU, intr-un dosar in care acesta este acuzat de comiterea mai multor infractiuni printre care abuz in serviciu si conflict de interese.

Magistratii au dispus prelungirea respectivei masuri pentru o perioada de 30 de zile, incepand cu 22 martie si pana pe 20 aprilie, considerand ca fiind nefondata cererea lui NICUSOR CONSTANTINESCU de inlocuire a masurii preventive a ARESTULUI LA DOMICILIU cu cea a controlului judiciar. Judecatorii au respins ca fiind nefondata si cererea inculpatului de incuviintare a parasirii domiciliului, pentru a merge la Consiliul Judetean si a-si exercita atributiile de serviciu.

Decizia instantei nu este definitiva, ea putand fi contestata in 48 de ore de la comunicare.

Citeste si: NICUSOR CONSTANTINESCU ramane in AREST LA DOMICILIU

NICUSOR CONSTANTINESCU este cercetat penal in stare de arest la domiciliu intr-un dosar in care este acuzat, potrivit procurorilor DNA, de abuz in serviciu (trei infractiuni, dintre care doua in forma continuata), constituire a unui grup infractional organizat, coruperea alegatorilor (doua infractiuni), conflict de interese (zece infractiuni, dintre care cinci in forma continuata), precum si de tentativa la abuz in serviciu, in forma continuata.

Citeste si: NICUSOR CONSTANTINESCU, plasat in AREST LA DOMICILIU

Presedintele suspendat al CJ Constanta este cercetat penal in stare de arest la domiciliu, de catre procurorii anticoruptie, si in dosarul Centrul Militar Zonal, sub acuzatia de abuz in serviciu.

Sursa foto: ziuaconstanta.ro