NICUSOR CONSTANTINESCU ramane sub CONTROL JUDICIAR in dosarul Centrului Militar Zonal

Magistratii Curtii de Apel Constanta au respins, vineri, ca fiind nefondate, contestatiile formulate de presedintele suspendat al Consiliului Judetean (CJ) Constanta, NICUSOR CONSTANTINESCU, fata de deciziile judecatorilor Tribunalului de mentinere a masurii controlului judiciar sub care se afla in dosarul Centrul Militar Zonal si dosarul privind finantarea cluburilor sportive.

Deciziile judecatorilor Curtii de Apel sunt definitive, CONSTANTINESCU avand in continuare, in ambele dosare, interdictia de a-si exercita mandatul de presedinte al CJ.

CITESTE SI: MARS pentru CONSTANTA. PROTESTUL, o REACTIE fata de modul in care este condus orasul de catre viceprimarul DECEBAL FAGADAU 

In dosarul Centrul Militar Zonal, magistratii Curtii de Apel au respins, vineri, ca fiind nefondata, si cererea de recuzare a judecatorului respectivei instante.

Presedintele suspendat al CJ Constanta, NICUSOR CONSTANTINESCU, este judecat sub control judiciar, cu mai multe interdictii printre care cea de a-si exercita functia de presedinte al CJ, in dosarul privind subfinantarea Centrului Militar Zonal, in care este acuzat de abuz in serviciu, si intr-un alt dosar referitor la finantarea ilegala a cluburilor sportive, in care este acuzat de mai multe infractiuni printre care abuz in serviciu si conflict de interese.

CITESTE SI: NICUSOR CONSTANTINESCU, sub control judiciar, cu INTERDICTIA de a-si exercita functia de presedinte al CJ

 Sursa foto: neptunTV