NICUSOR CONSTANTINESCU risca sa se intoarca in spatele GRATIILOR

NICUSOR CONSTANTINESCU, presedintele Consiliului Judetean Constanta (CJC), risca sa se intoarca in spatele gratiilor, dupa ce procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) Bucuresti au cerut inlocuirea CONTROLULUI JUDICIAR cu masura ARESTULUI PREVENTIV, luat fata de seful CJC in dosarul in care acesta este judecat alaturi de Adrian George Gambuteanu, fost director general al Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri (RAJDP) Constanta, informeaza ziuaconstanta.

Vineri seara, Luisa Emanuela Dragomir, judecator al Tribunalului Bucuresti, a respins cererea Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). Chiar si asa, NICUSOR CONTSANTINESCU nu poate rasufla inca usura deoarece decizia judecatoarei Dragomir nu este definitiva, ea putand fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti (CAB).

CITESTE SI: DNA SOLICITA ARESTAREA PREVENTIVA A SEFULUI CJ CONSTANTA, NICUSOR CONSTANTINESCU

Potrivit unor surse judiciare, procurorii DNA au cerut arestarea sefului CJC pentru ca NICUSOR CONSTANTINESCU nu s-a prezentat la Curtea de Apel Bucuresti, unde s-a judecat o contestatie facuta chiar de el. In apararea sa, NICUSOR CONSTANTINESCU a aratat judecatorilor ca a lipsit motivat si ca nu s-a putut prezenta in fata Curtii de Apel Bucuresti (CAB) din motive obiective, mai noteaza sursa citata.

Sursa foto si text: ziua de constanta