NICUSOR DAN cere DEMISIA ”capului coruptiei din PMB”, SORIN OPRESCU

Presedintele Grupului de Initiativa al Uniunii Salvati Bucurestiul (USB), NICUSOR DAN, afirma ca primarul general SORIN OPRESCU, “CAPUL CORUPTIEI DIN PRIMARIA CAPITALEI, trebuie sa demisioneze chiar astazi” si sustine ca retinerea edilului pentru coruptie confirma demersul Uniunii de a strange semnaturi pentru demiterea acestuia, relateaza Agerpres.

“La sfarsitul lunii iulie am facut o analiza a activitatii celor 7 ani de mandat ai lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei, în care am subliniat amploarea fenomenului CORUPTIEI la nivelul acestei institutii.

Le-am cerut atunci bucurestenilor sa vina alaturi de noi si sa ne sustina în demersul nostru de A STRANGE SEMNATURI pentru demiterea lui Oprescu. Retinerea de catre DNA a Primarului General pentru infractiuni grave de coruptie legitimeaza actiunea noastra de a-l demite pe edilul Capitalei. Salutam efortul DNA de a TAIA CAPUL CORUPTIEI CARACATITEI din Primaria Generala si sustinem campania de curatenie începuta de procurorii anticoruptie la nivelul administratiei. Sorin Oprescu, capul coruptiei din Primaria Capitalei trebuie sa DEMISIONEZE CHIAR ASTAZI”, declara Nicusor Dan, citat într-un comunicat transmis duminica Agerpres.

CITESTE SI: SORIN OPRESCU RETINUT DE DNA. EDILUL PRIMEA 10% DIN CONTRACTELE FIRMELOR CU PRIMARIA. REACTIA AVOCATULUI. UPDATE

El spune ca USB va continua ”lupta cu administratia corupta din primariile din Bucuresti” si pledeaza pentru ”o resetare generala”.

“Vom continua sa vorbim de CHELTUIREA NEJUSTIFICATA A BANULUI PUBLIC, de încalcarea legilor, de ineficienta serviciilor publice. Suntem obligati sa aducem în administratia publica din Bucuresti un alt tip de oameni, din afara politicii, profesionisti în domeniile lor, care cunosc problemele Bucurestiului, respecta legea si comunitatea locala”, adauga Nicusor Dan. 

Sursa foto: rfi