NICUSOR DAN va candida la PRIMARIA CAPITALEI

Presedintele Grupului de Initiativa al Uniunii Salvati Bucurestiul (USB), NICUSOR DAN, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca doreste sa candideze pentru fotoliul de PRIMAR GENERAL AL CAPITALEI la alegerile locale din 2016, relateaza Agerpres.

El a precizat ca, din partea societatii civile, va face propuneri de candidatura si pentru celelalte sase sectoare al Capitalei. Nicusor Dan a admis ca ar accepta si sustinerea unui partid politic, daca acesta NU II VA CERE NIMIC IN SCHIMB.

“Orice partid doreste sa imi sustina candidatura si nu doreste nimic in schimb voi fi fericit sa faca lucrul acesta”, a completat Nicusor Dan.

In opinia sa, activitatea din Primaria Municipiului Bucuresti poate fi corecta si va avea grija, daca va castiga competitia electorala, sa schimbe directorul juridic si sa faca o analiza asupra activitatii fiecarui director din primarie.

CITESTE SI: SURPRIZA: PNL AR PUTEA SUSTINE UN CANDIDAT INDEPENDENT LA PRIMARIA CAPITALEI

“Experienta noastra, a DNA, ne lasa sa presupunem ca vom gasi multe nereguli si ei (directorii — n.r.) vor putea fi demisi. Se face concurs pe posturile de directori din primarie si vor veni alti oameni, vom avea o structura de directori competenti”, a explicat Nicusor Dan.

Nicusor Dan a candidat ca independent pentru functia de primar general al Capitalei la alegerile din iunie 2012. In 2015, el a lansat platforma politica Uniunea Salvati Bucurestiul.

Sursa foto: romaniacurata