NICUSOR STANCIU, prima DECLARATIE despre “DUBLA” din derby-ul DINAMO-STEAUA

Mijlocasul NICUSOR STANCIU a declarat despre cele doua goluri pe care le-a marcat in derby-ul de duminica dintre DINAMO si STEAUA ca nu crede ca el a decis rezultatul partidei.

“Ma bucur enorm ca am reusit sa castigam din nou in fata lor (a dinamovistilor – nr.r). Era esential pentru noi sa obtinem victoria ca sa ramanem in cursa pentru titlu. Trec printr-o perioada buna, imi pare rau pentru faptul ca nu am putut sa evoluez contra celor de la Targu Mures, dar nu cred ca eu am decis meciul. Echipa a jucat bine, am facut un joc bun si a fost un bonus faptul ca am marcat”, a spus NICUSOR STANCIU.

Citeste si: DINAMO-STEAUA 1-3 (0-0) / “ROS-ALBASTRII” se MENTIN in LUPTA pentru TITLU

Acesta a aratat si ce au simtit jucatorii Stelei in momentul intreruperii partied. “Nu mi se pare normal ca pe stadion sa se intample astfel de evenimente. Si eu, cand bateam cornere, eram scuipat si se aruncau obiecte in mine. Am intrat mai motivati la reluare si ne bucuram ca am luat cele trei puncte. Nu a fost o presiune, majoritatea jucatorilor de aici au experienta si sunt jucatori de echipa nationala. Noi eram constienti ca daca am fi fagut egal sau am fi pierdut, sansele la titlu ar fi fost compromise!”, a declarant NICUSOR STANCIU.

Citeste si: COSTEL GALCA: Asteptam un PAS GRESIT de la ASA

Jucatorul stelist asteapta acum pasii gresiti ai celor de la ASA Targu Mures. “Sunt optimist, dar acum depindem si de rezultatele celor de la Targu Mures. Trebuie sa intram la fel de concentrati in ultimele patru meciuri. Ne asteptam ca la un derby sa avem si noi galeria, dar ati vazut ca toate biletele avute de Steaua s-au vandut. Asteptam galeria sa se intoarca alaturi de noi”, a adaugat NICUSOR STANCIU.

NICUSOR STANCIU a deschis scorul in minutul 76, dintr-un penalty scos tot de el, in duel cu Stefan Barboianu. In minutul 79, NICUSOR STANCIU a majorat diferenta cu un sut din marginea careului.

STEAUA a invins-o pe DINAMO cu scorul de 3-1 (0-0), duminica seara, pe Arena Nationala din Capitala, in “eternul derby” al fotbalului romanesc, disputat in etapa a 30-a a LIGII I.

Sursa foto: digisport.ro