Niels Schnecker a avut o iubita celebra din Romania

Niels Schnecker, seful de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale din 2014 al presedintelui PNL Crin Antonescu, a pornit de jos, pana sa ajunga la statutul pe care il are astazi. Cu un nume usor exotic, Niels stie acum 9 limbi straine si a circulat in 125 de tari.

Cei de la Libertatea scriu ca Niels Schnecker a iubit-o pe cantareata Elena Carstea, citand chiar declaratia artistei. Elena Carstea a marturisit, intr-un interviu pentru Tango, ca despartirea a fost dureroasa.

“Am suferit ingrozitor! Dar cand vezi ca un barbat nu te accepta si nu vrea sa fie langa tine, nu poti sa-ti tai cu cutitul inima-n doua”, spunea Elena Carstea. 

In prezent, Niels Schnecker, viitorul sef de campanie electorala al lui Crin Antonescu, este casatorit si are un fiu in varsta de 9 ani, pe nume Patrick. Fostul moderator de la Antena 3 a fost cununat de nimeni alta decat Andreea Esca si sotul ei, Alexander Eram.

Crin Antonescu a anuntat ieri ca seful sau de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale de anul viitor se numeste Niels Schnecker.