Nigerianul FATAI, naturalizat pentru a putea juca in NATIONALA ROMANIEI ?

Nigerianul Fatai, de la ASTRA, are sanse mari sa joace pentru nationala ROMANIEI sis a devina primul strain care joaca sub tricolor.

Daca FATAI isi rezolva aplicatia de cetatenie in timp util, Victor Piturca a confirmat ca ar putea intra in vederile sale, considerandu-l pe atacantul de la Astra o optiune importanta in viitoarele meciuri ale Romaniei.

Citeste si: NATIONALA ROMANIEI a urcat o pozitie in clasamentul FIFA

“Daca va juca bine si isi va reveni la forma pe care o avea inainte sa plece in Belgia, s-ar putea regasi in planurile mele. A marcat un gol foarte frumos la Chiajna, putini atacanti ar fi putut reusi asa ceva. Sa-si ia cetatenie, Federatia a facut tot ce a depins de ea pentru a-l ajuta in acest sens.Nu stiu cum e problema cu actele, noi am semnat un document care ne-a fost solicitat si l-am trimis inapoi la Astra, acum sa vedem ce se intampla! Sa-si ia cetatenia si vedem”, a spus Piturca la Digisport.

Citeste si: De ce nu are loc Eric la echipa nationala. Explicatia HALUCINANTA a lui Mircea Sandu 

Secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, a dezvaluit ca in ultimele zile Federatia a facut eforturi mari pentru a-l naturaliza pe Kehinde Fatai, atacantul celor de la Astra. “Este un fotbalist interesant pentru noi si vom vedea ce se va putea face pentru a fi convocabil cat mai rapid posibil. Mi-as dori sa se rezolve cat mai curand problema lui”, a spus Chivorchian la Look TV.