Nimeni nu știe nimic! Șoferiță găsită în stare gravă în mașină, la marginea autostrăzii A1!

O şoferiţă de 34 de ani din Capitală a fost găsită grav rănită miercuri seară, inconştientă, în maşina sa, la marginea autostrăzii Bucureşti – Piteşti, la kilometru 33.

Autoturismul era avariat după ce se rostogolise de mai multe ori pe câmpul din apropiere. Deocamdată, anchetatorii nu ştiu cu exactitate ce s-a întâmplat, scrie stirileprotv.ro. Accidentul a avut loc pe sensul de mers dinspre Bucureşti spre Piteşti. Întâmplător, câţiva şoferi care treceau pe acolo au văzut maşina în câmp şi au dat alarma.

Citește și: BUCUREȘTI. O FEMEIE DIN BUCUREȘTI A DEPĂȘIT COLOANA PE CONTRASENS S-A ÎNTÂLNIT CU UN TRAMVAI ȘI I-A CERUT VATMANULUI SĂ-I FACĂ LOC SĂ TREACĂ! VIDEO

“Nu era conştientă, nu coopera. Blocată la volan, cu picioarele la pedale, nu mai reacţiona.”, a declarat un martor ocular.Cei aflaţi în trafic au observat maşina răsturnată pe câmp și imediat au sunat la 112. La faţa locului s-au mobilizat mai multe echipaje de la SMURD, ambulanţă şi poliţie.

Acum poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească din ce cauză şoferiţa a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu autoturismul câteva sute de metri pe câmpul din apropierea autostrăzii.

Sursa foto: facebook